Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS till Sina lärjungar: "Men när han kommer, som är sanningens Ande, skall han ge er kraft, för att ni skall kunna bli mina vittnen".


SANNINGENS ANDE

som är Guds Ande, har kommit för att ge

världens alla folk, sanningen:


i fråga om "synd, rättfärdighet

och dom"!


JESUS var fylld av

den Anden,


av Guds Ande!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-04 08:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Yes!!! ;)
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld