Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGGERSKAN

Det satt en utmärglad  tiggerska i ett  gathörn
någonstans i huvudstan, bjöd henne på lunch
och en tusing för hennes  story, hon berättade
att hon ironiskt nog befann sig där hennes kli-
enter brukade befinna sig  dvs utslagen på gat-
an, och  allt  började  som för så många andra,
med   en   skilsmässa,  man  är  aldrig  mer  än
människa oavsett yrkestittel, vi är alla sårbara
i hjärtat.
                                       *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-07 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP