Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... until spring?


– GLÖDVANDRING på nytt, New Age fenomen.

 

NÅGON VILL GE MIG UPPLEVELSE PRESENT.

UNDER HANDLEDNING FRÅN ERFARNA INSTRUKTÖRER UTBILDADE VID FIREWALKING INSTITUTE OF RESEARCH AND EDUCATION I KALIFORNIEN LÄR VI DIG ATT ÖVERVINNA DINA RÄDSLOR OCH TESTA DINA GRÄNSER PÅ ETT HELT NYTT SÄTT.

Garanterades: DETTA ÄR EN ANNORLUNDA OCH MINNESVÄRD UPPLEVELSE SOM SAMMANSVETSAR GRUPPEN. Så jag bara börjar bli misstänksam som fan!

 

Då när världen slutar bry sig om sin näste.
Du man, är uppe i trädet och klipper grenarna frenetisk under dina egna fötter,
 För att ingen ska nå upp dig.
Där under på marken glöden redan fiser ända till våren!
Den är signalment på den rörelsen ända till våren;



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-09 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man behöver inte lyfta upp Satan till en andlig nivå som jag gör, alla är fria att känna i sina hjärtan. Allt gott till dig, Larz.
2014-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Den som Sonen (Jesus) gör fri är verkligen fri.
Den "frihet" du åberopar dig på är grundad på lögn.
Jag vägrar att diskutera med Satans lakejer och hantlangare.
2014-08-09

    ej medlem längre
Nej, du har helt fel Larz. Personer i motstånd till "gud", läror och fängslande doktriner m.m är sanna frihetssökare som fortfarande står starka, trots att många väljer fångenskap. Det finns inget synonymt begrepp där, tyvärr.
2014-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Människans egen vilja och Satans är synonyma begrepp.
Konsternerad är själv förblindad av Satans lögner och sålunda jävig.
2014-08-09

    ej medlem längre
Nej, new age är inte från Satans ostrukturerade och vackra kaosmakter. Det bottnar i människans egen vilja att skapa ordning, det finns många ljusa slöjor som vill hindra blicken mot den rena avgrunden.
2014-08-09

  Larz Gustafsson VIP
You're welcome.
2014-08-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så sant.
Jag bara suckar nu.
Tack för dina sanna kommentar tankar kring lönsamma trender, på andras bekostnad vid skog och gårdar d.v.s och inland.
2014-08-09

  Larz Gustafsson VIP
New Age kommer från SATAN.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP