Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femton

hålet i mitt hjärta skriker efter kärlek
eller är det bara alkoholen som får mig känna så
jag vet inte jag kan inte jag bryr mig inte ändå

ramlar runt i hjärnridån i väntan på nånting
undrar varför verkligheten inte längre finns
jag vet inte jag tänker inte jag lever inte ändå

mitt blod är till det yttersta kolsyrat
bubblor i hjärnhinnan
nästan elektrisk




Fri vers av princess winter
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-09 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

princess winter
princess winter