Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tappade förmågan att skriva då du gick din väg


Jag har försökt i timmar nu
(eller kanske är det dagar)
att få orden att låta som vers
men när jag tar upp min penna
- försvinner precis allt

Att skriva om min saknad,
tomheten utav dig, är utan
tvekan det svåraste som
någonsin har hoppat på mig

För inatt kunde jag inte sova,
blundade nog inte ens,
jag tänker på din skönhet
som växer inom mig

Jag var förlorad i din närhet
och hög på din doft
drogen som du gav mig var
dina andetag och nu har kicken
gett sig av

Förlåt om jag skriver något
som inte ens är bra
men när det kommer till att
beskriva hur tomt det är,
finns det inte några ord i världen
som är starka nog

Enkelt, och utan överflödiga ord,
jag älskar dig av hela mig

Kom hem

Du är min värld




Fri vers av P.J
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-03-31 14:04



Bookmark and Share


  Zara VIP
Tro INTE att jag kommenetrar dina texter för att du ahr kommenterat mina...så ska de tinte vara...så du inte tror att den här dikten egentligen inte berörde...för det gjrode den!

"Förlåt om jag skriver något
som inte ens är bra
men när det kommer till att
beskriva hur tomt det är,
finns det inte några ord i världen
som är starka nog

Enkelt, och utan överflödiga ord,
jag älskar dig av hela mig

Kom hem

Du är min värld"


den här delen var så fin. speciellt:

"Enkelt, och utan överflödiga ord,
jag älskar dig av hela mig

Kom hem

Du är min värld"

passade så oerhört in...så enkelt...så bara bäst =)



och den här raden var grym:

"Jag var förlorad i din närhet
och hög på din doft
drogen som du gav mig var
dina andetag och nu har kicken
gett sig av"


tack för orden....det svider!


/Z
2006-04-01

    Mystery
"men när det kommer till att
beskriva hur tomt det är,
finns det inte några ord i världen
som är starka nog"

Så sant så sant... :/
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J