Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vända kartan rätt

Min fru tycker jag skall ha en yngre kvinna
Som kan klättra i berg och springa
Istället för att hon själv skall börja löpträna

Själv vill jag har kvar henne som jag älskar
Trimkontrollerna är inte så viktiga
Och hur skulle det gå med pensionsförsäkringen?




Fri vers av Ansibel
Läst 87 gånger
Publicerad 2014-08-10 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ansibel