Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min smala lycka

I skymning och solens sista lyster
Polerar jag ett uttryck av fostran

En upptäckt av ansedd förtegenhet
Och riktig handling, under åverkan

Av troendes dispositioner




Fri vers av Navin_R_Johnson
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-03-31 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Navin_R_Johnson

Mina favoriter
Min smala lycka