Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt.
Förlåt för att jag alltid bråkade.
Förlåt för att jag inte alltid passade in.
Förlåt för alla ord jag sagt.
Förlåt för att jag sårade dig.
Förlåt för att jag lämnade dig.
Förlåt för att jag saknar dig.
Förlåt för att jag älskar dig.
Förlåt för att jag är jag




Fri vers av änglamonster
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglamonster