Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är....

Jag är som en ö
i folkhavet

Vart jag än går
vandrar jag ensam

Ingen ser ingen hör
kanske det
är som sig bör





Fri vers av mickech
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-12 00:59



Bookmark and Share


    ryttarinnan
sååå vackert!
2014-08-26

  Rise Little One
Kärleken kan även komma inifrån...
2014-08-12

  Angel of love
Berörande text, kram
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech