Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marshall Meets Reality

Jag går i ålderspension snart och ska bli en riktig fattiglapp. Om någon behöver en lärare, språkkonsult och coach samt redaktör i Engelska, var snäll och hör av er. Jag har mycket erfarenhet och har haft diverse spännande uppdrag på SVT bl a . Om någon är intresserad då skickar jag en CV- Jag även gör casual låg pris privatlektioner efter överenskommelse. Of course creative writing and poetry in English could be a private course too. All suggestions are welcome.
Hör av dig!

Vänliga häslsningar
Marshall
Lou Marshall Gould alias the apache kid

telefon nr 073 630 31 37
Jag bor i Råsunda near Gamla Filmstaden Kommunikationer - (T Näckrosen eller buss 515)

Happy summer day looking to Autumn mists and look forward to hearing from yöu




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-12 07:40



Bookmark and Share


  genni VIP
Vilket härligt foto! Ja och texten är bra förstås! :)
2014-08-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=pjSjB-3xPVM&list=PL2840E4163E2AE1F7

https://www.youtube.com/watch?v=ARUM0-jtjIg

2014-08-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vem är ”snyggt” under cover med vitt hår lockar och skägg? men vist det är du en LOU-GURU och fader gestalt.
Jag tänkte på Mupparna: https://www.youtube.com/watch?v=MTwq1_9VH68.eftersom
- eftersom jag bor även i dit område, när jag har lust, jag har set dig många gånger runt om. Bohem stilen passar bra poeterna.
- Men att det är så farligt när man blir pensionär, tror jag inte, då kan man disponera av sin tid, har en garderob som heter duger, livserfarenhet, och ja man kan jobba, justeras till sin ekonomi över sin pension med lite jobb extra vid sida om.
- Kram/Diana.

2014-08-12

    ej medlem längre
Tack för allt vackert du alltid ger oss.
2014-08-12

  Solitaire VIP
Du skulle ju bli en jättebra lärarvikarie!
Anmäl dig i ett trevligt rektorsområde, och lär sen ungdomarna både språk och diktkonst :)
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP