Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
amendet finns det ingen


glöm bort min mitt

det är med blodsmak
eller är det fett
i munnen
som jag försöker glömma bort
att jag har en mitt
jag tror inte man kan slitas mitt itu
jag tror fåglarna på våren räddar de flesta
jag tror inte att ett hjärta kan krossas
jag tror inte man kan glömma att man har en mitt
när man ska låtsas att vara någon man inte är

vill du smaka min feta tunga
vill du känna min mitt
när våra kilon tynger tiden
som ett tvättat lakan på en lina




Fri vers av tearmeapart
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-03-31 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tearmeapart