Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hågkomst!

Kommer inte längre ihåg
vad
det var jag såg

Vet ej om jag minns
om
du fortfarande finns




Fri vers av mickech
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-14 20:04



Bookmark and Share


    ryttarinnan
jag önskar att man kunde glömma förflutet
2014-08-26

  Ninananonia VIP
Fin och berörande
2014-08-14

  Maj-Lis VIP
Ibland är det svårt med komihåget
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech