Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DÖDGRÄVARES TANKAR

I  reinkarnationernas  genererande  metamorfoser
maskarna övertagit människans  kropp, lika  sling-
rande och undanglidande  som  i  tidigare  fysiono-
mi,så må vara livet efter detta,men hav tröst,mask-
en är betydelsefull och håller jorden färsk, masken
reinkarneras sålunda  genom  en fågels  lunch  och
middagsmål, och som den också matar  sina ungar
så går det alltid åt mycket mask och plötsligt har vi  
fått vingar, livet går alltid igen.Ett annat reinkarna-
tionsöde som lär vara något mer  smärtsamt, är att
bli fiskbete, att  först  harpuneras  på  krok och sed-
an uppäten av fiskar,men reinkarnationernas meta-
morfoser har alltid sin gång, och så har vi återbörd-
ats till vår ursprungliga livsmiljö : havet !  livet  går
alltid igen.
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-16 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP