Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TITTA PÅ FREDRIK REINFELDT, VÅR SÅ KALLADE STATSMINISTER...

 

TITTA PÅ FREDRIK REINFELDT, VÅR SÅ KALLADE STATSMINISTER.
TYCKER DU ATT HAN SER ROLIG UT? SER DU NÅGON VÄRME I HANS ÖGON? SKULLE DU LÅTA HONOM SITTA BARNVAKT ÅT DITT/DINA BARN? JAG SKULLE DET ABSOLUT INTE.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-17 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Min intuition är att R är en psykopat. En människa som kan leverera lögner utan att blinka, ska man passasig för.
2014-08-18

  KattenKin VIP
Nej men man ska inte döma efter utseenden för den fulaste kan vara den vackraste, som Quasimodo tex.
Men jag håller med eftersom vi nu fått lära känna denna man lite, i den mån man nu kan känna en orm...så nej, barnvakt blir det inte fråga om!
2014-08-17

    ej medlem längre
Sannerligen inte. Skulle inte låta honom passa marsvinen ens...
2014-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte din sak att avgöra.
Kommunister ska alltid försöka pådyvla andra sitt diktatoriska tankesätt.
2014-08-17

  Johan Bergstjärna VIP
Ett omoget, okunnigt och vansinnigt resonemang som tyder på ett stort människoförakt. Det finns många politiker som gör och har gjort mycket gott,
Du gör INGENTING eftersom du inte röstar.


2014-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag nonchalerar alla politiker och alla partier, oavsett utseende och ideologi. De är alla av Satan.
2014-08-17

  Johan Bergstjärna VIP
Larz
Det handlar just om BLICKEN och TONFALLET... och naturligtvis innehållet i politiken.
2014-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Ska man koncentrera sig på och fokusera på människors utseende bedrar man sig.

2014-08-17

    Jag är fan större än Sartre
Jag noterar en blick som föraktar människor, men han är inte ensam, för de andra partiledarna ser också ut på samma vis; de tittar med stora ögon och det är bra, men om det vore ärligt skulle inte blicken se yr ut.
2014-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle inte låta NÅGON politiker göra det. Och jag har vägrat att rösta sedan nittiotalet. Det tänker jag fortsätta med, OAVSETT vad alla röstningsfascister anser.
2014-08-17

    ej medlem längre
Definitivt inte!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP