Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robin Williams dog inte av suicid...



Han dog utav sjukdomen Depression,

som så många andra i vår hårda omänskliga värld.

Han var inte en fegis som många kallat honom,

han stod helt inte ut med sitt sjuka tillstånd.

En känslig, rolig, intelligent och klarsynt man,

som så många andra psykiskt sjuka människor

som stigmatiseras utav människor som inte förstår

och är rädda för sina egna svagheter...

Vad som fattas i världen i dag är KÄRLEK,




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-17 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
100% sant det som fattas de flesta är kärlek
både till sig själv och till andra
2014-08-17

  genni VIP
Ja, sant det du skriver...
2014-08-17

    ej medlem längre
Så sant. Sorgligt hur hårt allt blivit. :/
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP