Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Kor. 12:30 "Inte har väl alla gåvan att bota sjuka?"


GÅVAN ATT BOTA SJUKA

är andlig nådegåva bland dem som

tror på Gud. Det är Guds

skapande Ande som

verkar genom

den:


Gud använder en människa

som Sitt redskap!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-18 12:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En av de starkast smorda tjänsterna på 1900-talet var William Branhams tjänst.
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld