Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En prosa om händelserna för en av mina rollspelskaraktärer i sin "ungdom". Innan han tog sin 5 år äldre broders identitet. Familjens flaggskepp, ansiktet utåt.


”Laen” Chantman

“Nej! Han är död! Du tog hans liv!”, sa de.
Familjens hopp, din storebror är död.
Du var där och misslyckades med att rädda honom.
”Nej, du är död.. Du tar hans liv!”, utbrast de.
Familjens skam, Du är död. Inte din bror.
Du tog hans plats, ansikte, identitet.
När du grät på din egen begravning var det ej för ditt förlorade själv.
Det var förlusten av en lillebror .




Fri vers (Prosapoesi) av Shadrakh Yehochanan
Läst 254 gånger
Publicerad 2014-08-18 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadrakh Yehochanan
Shadrakh Yehochanan