Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man har dött och möter en entitet vi varken kan föreställa oss eller höra.


Monolog Med Gud

Hej Gud!
Var är jag Gud?
Va, Gud?
Död, Gud?
Nej, Gud!
Ja, Gud.
Ja, Gud..
Herre Gud!
Chockad Gud.
Vad är meningen, Gud?
Vem är du Gud?
Vem är jag Gud?
Ja, Gud?
Ateist, Gud.
Förlåt Gud.




Fri vers (Prosapoesi) av Shadrakh Yehochanan
Läst 352 gånger
Publicerad 2014-08-18 15:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Problemet med människor är just att de insiisterar på en monolog med Gud istället för att lyssna till vad Han har att säga.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Shadrakh Yehochanan
Shadrakh Yehochanan