Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början, starten

Från ett hus nära havet 30 mil härifrån
hörde jag mitt första rop på hjälp.
Likt ett dån mitt i festen som var avslutet och ändå början, starten.
Vi hade köpt vin barfota, hostat upp pengar vi inte hade
``Du borde sluta röka´´ skrek jag till vännen på väg till avslutet, som ändå var början, i farten
och nu är vi där och det var som när jag var liten och inte hittade orden
Jag ville be dig bli min så jag spelade upp en låt med Maggio och tänkte att du, som jag, skulle strunta i alla måsten och borden.
Du skrattade.
``ville du säga någonting med den där låten?´´
Jag vet inte vad jag sa, mumlade kanske något, för jag fokuserade mest på att hålla inne gråten.
Den i halsen som satt som ett lock
jag tittar på discovery på djur som lever i flock.
och jag tänker att det kommer aldrig att bli vi .
Jag känner mig tom så jag tar upp mobilen, tittar in i kameran och tar en bild där jag ser självständig ut i zoom.
och jag tänker att det kommer aldrig att bli vi.




Bunden vers av Agaue
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-19 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agaue