Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stryp mig hellre.

Mer ofta än sällan lindar han fingrarna runt min strupe när vi har sex. Trycker tummarna mot den där punkten som får min andning att rossla, hacka till, upphöra för några sekunder.

Det äcklar mig inte ens en tiondel så mycket som det där engångsligget som envisades med att upprepa "du är så vacker" under hela akten.




Fri vers av februarifrossa
Läst 519 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-20 22:31



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Sylvasst!
2015-01-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
men då båda sakerna äcklar dig så är ju inget utav dem preferabla, om än i olika grader:)
2014-08-24

    Nicklas VIP
Preferenser.. En del gillar ett fast grepp, kanske t.om breathplay, men vissa gör det inte.

Men att höra någon upprepa sig under hela akten måste ju vara ganska så tröttsamt.. haha.
2014-08-21

    Jim Friberg VIP
Bra!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

februarifrossa
februarifrossa