Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you fucking son of a bitch.


you arogant assholes.

your pants are to tight.




Fri vers av Hasse Sjö
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-04-01 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hasse Sjö

Senast publicerade
you arogant assholes.
* Se alla