Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


internat var hemsk

internat skolan var hemsk

trakasserier mobbning

en tjej stack efter att hon hade blivit sexuellt uttnyttjad


jag råder er alla att tänka er för innan ni ge er in på dessa fina skolor

det var mycket hot

en äldre elev gav en annan en örfil

för att han inte hade bords skick

lärarna accepterade sånt

jag gick en termin passade inte in

det var pennalism och överklass hela skiten

jag var bara där för att läsa upp mina betyg

jag hade en jobbig skolgång innan

med att jag bråkade och hängde med fel folk som sysslade med kriminellt


här på internatet skulle man visa respekt till dom äldre eleverna

och gjorde man inte som dom fick man straff exempelvis
inte besöka sina föräldrar på helgerna

vilket hände mig

att jag blev straffad i 9 helger

för jag tänkte fan inte be om ursäkt eller

slava för dom




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreasbbb
Läst 175 gånger
Publicerad 2014-08-21 17:27



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Men usch, det låter ju fruktansvärt! Vad för skola gick du på?
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Andreasbbb