Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Limerick om Amanda. Carl O. Andersson.


Kritik på en text (1167) - rick




Efter tio damer på rummet
sägs heller ej gå i skummet
trots det är nyttigt att bada
såväl här som i Grenada
fast bäst om det ej e ljummet




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2014-11-04 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP