Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är priset ?

På gatan ..
Vad är jag värd ?

Ge mig kärlek ..
Vad kostar den ?

Ge mig trygghet ..
Vad måste jag göra ?

Se mig ..
Hur ska jag klä mig ?

Pengar , Pengar , Pengar ..

Alltid är jag en vara ..

Men jag är skadat gods ..




Fri vers (Fri form) av BrustetHjärta
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-22 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BrustetHjärta
BrustetHjärta