Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar bärighet

Jag saknar bärighet
Precis som dina argument

Hälften vågat, inget vunnet
Inget vågat, allt försvunnet

Rummet
skriker omkring mig
Jag är trött
vill inte känna
Jag är trött
vill inte kännas vid
det som svider
i bröstet



Jag saknar bärighet
Precis som dina argument saknar värdighet

Och du skälver på rösten
Men jag har ingen tröst mer
Inget mer att
ge dig jag har gett dig
allt



Jag saknar bärighet
Precis som jag saknar
din ärlighet

Vi har tappat bort varandra

Hälften vågat, inget vunnet
Allt är förgängligt, allt är försvunnet
Allt blir förvrängt i det här rummet
Som doftar solsken
och smakar salt
Och skuggor dansar
överallt




Jag saknar bärighet




Fri vers (Fri form) av Josefin Sîlan Karlsson
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-25 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin Sîlan Karlsson