Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mörk passion

men så mycket mera värme och hjärta.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-02 19:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott det!
2014-09-03

    ej medlem längre
I alla fall om du får säga det själv, eller hur ;)
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP