Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvivel


En sårad hjärta

Hjärtat som har blivit sårad ,

tårar som man har förlorar .

Hjärtat som vill förstå ,

men handlingar som består .

Gör inte så ,

För mitt hjärta kommer inte slå .

Annas orkar jag inte då ,

fortsätta så .

Då är de bättre att sluta så ,

för om något är viktigare för dig då .

Hoppas du förstår ,

att jag var inte så viktig ändå .

Något annat går före mig ,

jag vet ändå .

hoppas au du någon gång förstår .




Bunden vers (Rim) av färg glada rosen
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-26 11:25



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande text.
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

färg glada rosen