Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VID EN VÄNS GRAV

Sista stigen ned till båten blev stenig; vi hade helst sett,

att Du sluppit gå den. Vi försökte gå bredvid Dig,

så nära vi kunde - förmådde - men långa

stycken fick Du gå ensam, men

ändå inte alldeles ensam.


När Din Följeslagare la ut båten från land

och den gungade till vid havsstranden

kunde vi inte följa Dig längre

men vi såg, att Du log.


Nästa gång vi ses,

skiljs vi inte.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-26 13:57



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Så vackert och smärtsamt!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld