Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet!


Min första!

Som ringar på vatten
ett ljus som brinner i natten
det handlar om att gripa tag
bära trots att man är svag
se tillbaka på sitt liv
blunda och våga ta ett kliv
inse att man behöver
det finns hopp, det är inte över
våga vara kvar
tålmodigt vänta på svar
alla är ibland svaga
men vi är alltid huvudpersonen i vår egen saga.




Fri vers av LinnElisabeth
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-28 08:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant!
2015-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-08-28

  HelenaW
Gillar denna, att ta klivet in i livet...
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

LinnElisabeth