Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog utan log


Från enkel konversation
till frustration.

Din bristande koncentration
din ordlösa kommunikation.

Väcker min irritation.




Bunden vers (Rim) av Robin.F
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-29 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin.F
Robin.F