Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du....

Vill du..

vill du ha...

vill du ha mig nära.....




Fri vers av mickech
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-30 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech