Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förlorad land är motsatsen till ett vunnet land!


Det finns bara två sorter människor



Det finns bara två sorter människor, goda och onda.

 

Det spelar ingen roll när historisk tid och rum det händer.



Vem hade trott att Sverige blir en sådan skör segregerad remsa?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-30 19:36



Bookmark and Share


  Federico Romano
3 Män, halva män och dom som snackar skit Mafians ordspråk..
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP