Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades av en kvinna som dom har fördrivits till vansinne med... det gäller förfarande min text på återseende, med en lite speciell för dig M,


Diskanta, banditer!

 

 

Belysning och trånga vandrande fålla i samexistens.

där han i skingra förtvivlan

  Ja det blåser för ett ögonblick.

detta sätt kan till och med offra,

  Och råda andra att göra!

 

inbjudan.

 

när det är möjligt, ge henne örlogsfartyg:

På Jul.

Familj disfusioner,

Jour åsikter.

Svensexa.

Tebjudningar.

Otrohet på födelsedagen.

Reliktens dagar

Acceptans faser,

börja om igen på

faser i

Ondacirklar.

Kort och gott, En fram och tillbacka i träldom fasoner.

Och hon kommer att älska boogies som får till det yttersta offret.

och då kommer du att förlåta,

han ska rycka svart armbindel på hennes ögon

Där han kommer som triumferande i hennes ansikte ögon.

Att tillbe honom och bara honom.

 

Men då är det inte för sent för den intellektuella?

När en kvinna är utbildad!

Då blir bara avsmak och distans.

Därifrån!

 Det kommer alla dessa poeter med kuk i kuk? Av

Bröst sugga" vad de har fötts upp och omvårdnads?

Det är alt för komplicerad med integration i kulturel: zig-zag.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-01 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP