Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAOS

vill jag för lite
eller vill jag för mycket
kanske vill jag ingenting

livet är ett vakuum fyllt av krig utan liv och utan syre där vi fastnat
dagen ser jag inte fram mot längre
för att se allt våld där krig och tortyr styr världen
gör mig rädd för mina barn som växer upp i detta kaos

NEJ

Vad får människor att göra så mot varandra
hängda i snaror skjutna och våldtagna
all makt och kontroll har tagit över världen
där våra små barn får rensa upp efter det som krossas

Vart tog all respekt och kärlek vägen mot varandra
Vart tog vägen vi alla vill vandra på
där solen och himlen för oss all är blå




Fri vers av DONJUAN§
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-09-01 08:47



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vi lever i motsatsernas värld....smärtsamt!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

DONJUAN§