Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga krav!

 

Ett liv utan krav
En dröm utan vision


Ett ord utan menning
En väg utan mål

Ett land utan gräns
En folkgrupp utan sinne

Inga krav!
Inga krav!

…!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2014-09-01 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP