Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLUGOR I NÄTET

Mänsklighetens  historia  ter  sig  alltför
ondskefull för att rekommendera någon
anförtro sig till denna,och när mänsklig-
heten  visar  sig  vara  allt  det hon säger
sig vara emot, bör  man  tänka  sig noga
för innan man  inträder  i  deras  gemen-
skapens spindelnät, för risken att bli flu-
gan är överhängande.
                                   -




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP