Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantel av Tid

Hetare än lava

En känsla av förstelnad tid

Flamma av en obegränsad,

stilla funnen frid.

 

En kant av en kaka

Utan recept att baka

En grund på bark och barr

Ett ljusårs stora tysta fall

 

Du lilla sandrevla

Du lilla söta svallande våg

Var aldrig klok nog

Annars biter du i egen bog

 

Reva in i minneslund

Nalkas bortkommen stund

Vi går alla över tunga salar

Sår betande mönster i egna hagar

Allt för att förtöja i en malande ström

Glöm

Du åsna

Från nysprungen hind

Kärlek i luften, en vind mot min kind

Du sällsamma hjort

Glöm aldrig

...vem som knackade på din port

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-29 04:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna ;)
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP