Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer.

Behöver kärlek, tro och hopp

men för att kunna ta emot

så måste man ha förmågan

att ge, livsviljan i denna kropp

finns ej mer

efter att i åratal löpt gatlopp

 

För att till slut har slagits på rygg

finne inget hopp vid horisonten

att se, döden

är hur som helst aldrig snygg




Fri vers av mickech
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-03 15:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Saknad och uppgivenhet.
Bra förmedlat.
2014-09-03

  Maj-Lis VIP
Svårt
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech