Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett stilla regn..

i ett stilla regn vandrade vi dit våra drömmar tog oss..
en underbar resa mellan fantasi och verklighet..
en verklighet som var vår, en kopp kaffe och en smula
filosofi och kvällen var gjord..




Övriga genrer av stackars
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-04-01 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stackars

Mina favoriter
Dags att gå vidare