Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla..

allt är stilla av kylan som smyger sig på,
frost i kanterna och glöd inuti,
en väntan på värme, kärlek och känsla,
en evig väntan?..




Övriga genrer av stackars
Läst 1073 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-05 22:51



Bookmark and Share


  Amy (F)
En väntan på värme, glöd finns det ju redan ;)

Evig o evig. Det beror på hur man själv hanterar sina känslor, sin värme och sin kärlek men ger ut till andra.
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

stackars

Mina favoriter
Dags att gå vidare