Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whenever

Whenever you want me

whenever you need me

i will be there....




Fri vers av mickech
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-04 15:52



Bookmark and Share


    ryttarinnan
beatifull
2014-09-05

  Rise Little One
Vilket underbart löfte...
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech