Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek min själ...


mina ögon vill se bara dig

djupet av ditt innersta hav

magiska dofter från dig

mitt hjärta vill höra

det vackra som du strålar mot mig


dina mjuka kyssar

talar ett eget språk

likt smakrika frukter

mot min mun

med gudomliga lukter

du smeker min själ

med din kärlek

tar varje del

mjukar försiktigt upp

du gör mig åter hel

slipper vara stel

en vänlig kram

gör mig till en hungrig gam




Bunden vers av Power Angel
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel