Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atomer

likt elektroner och protoner på solens varma yta

skapar vi tillsammans våra stormiga heta vindar

gravitationen drar oss samman och vårt band vi knyta

kraftfulla fusionsprocesser runt våra kroppar som tindrar

vi sugs lätt in mot varandra precis som magnetfältets kraft

vi tänder lätt på varandra i orgasmliknande explosioners rus

du lyser som tusen stjärnor min flamma något som jag aldrig haft

du ger mig vintersolstånd och vänder kylan i mig

åter mot sommarens varma ljus




Bunden vers av Power Angel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel