Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får känslor för en person,ni har chattat ett tag och det blir plötlsigt lite stelt , inget att skriva om, ni har inte träffats nån gång även om era sms har varit varande långt tid.


När man är på g

Så svårt att veta vad du vill, du skriver som att du är min.
Du vill inte träffa mig.
För du inte har tid.
Vad är det för fel?


Är jag felet? eller är felet vi fick kontakt?
har du viljan gå någon annan stans?
Struntar snart i dig.


Du kommer stå där ensam vid din sidan och ångra dig.
Din blick gör mig svag som bara den, vetinte om jag är redo.

Till att släppa taget om dig.




Bunden vers av Alvtion
Läst 203 gånger
Publicerad 2014-09-05 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvtion

Senast publicerade
När man är på g
* Se alla