Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 (Jag är tvungen skriva på ovärdiga dagar också)


Leprosy, face swedish election.

 http://www.expressen.se/nyheter/val2014/har-stadar-sd-kvinnan---med-nazi-armbindel/

 

 

 ”var bara en bebis vid 18 år.

 Hon fick som i själva verket

Alla medlemmar en nazistisk armbindel med numer nummer.

De var alla tillverkade som ritualer, av sömmerskor

och pensionering junta i Halmstad i skolor som har inletts:

Motto:

 Nazisten äger alt, han sveper med sina ögon,

Det är hans tillhörighet och i hans personliga ägande!

leve, Mr. Suomela/är förbild.

 

Nu vid ålder av 20 år är bara kända för att förneka att det är sant!

Men om man är 20 år och menar väll, kommit på varandra inpå livet

 med en gammal åklagare det ordnar sig,

 tror hon,

 ”typisk IS, i Svensk maner”

Vem är idiot som kommer att lita på dig som sätter leenden till världen som en dum ko.

Nu ska du inte göra självmård som många andra flickor,

 Folket förlåter dig och formar dig till en värdig människa. 

Köp dig fri och bli ärlig mot dig själv!

I landet som i 40 år bedrivs nazism enligt FN!

Är det bara du som bära på skuld?

 I Sverige?

 starkas, barn-barn…

Stå på!

fredag den 5 september 2014

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-05 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP