Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL BERÄTTA OM GUDS VILJA!

som är SAMMANFATTAD

i JESUS Kristus: Hans


frälsning och

läkedom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-05 13:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ordet blev kött.

2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld