Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud vill att alla människor skall bli frälsta, och komma till kunskap om sanningen".


BODEN MED OMNEJD!

Far vill ge nya kläder: Rättfärdighetens

kläder, till alla som bor i Boden

med omnejd, till alla som

inte redan har den.


Det är Fars - Guds - vilja

och förmåga!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-05 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld