Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på temat "bi" från den 17:e juni. Den här gången drömde jag på riktigt.


En dröm om ett bi som förblev en dröm

Mitt bi mitt bi
kanske är jag bisexuell
jag ville ju krama dig leka med dig
ditt bruna huvud sänker sig

Människan och en bisak
att älska ett bi
jag fångade dig i luften
du fångade mig på marken

Märk mitt bi
din rygg kanske kliar
och vad vet jag
om binär kod

Du sover i mina blomstersängar
du vaknar i min hand
kanske ville jag ha dig för mig själv
eller kanske ville du vara ifred

Bara landa blanda dofter
och mig glömde du snart bort
du kan inte komma tillbaka
du kan inte




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-05 21:55



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... av leende anledning hör jag biet surra
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP