Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kokosnöt

Att klyva en atom är lika lätt som att slå sönder en kokosnöt med pannan




Bunden vers av Power Angel
Läst 116 gånger
Publicerad 2014-09-06 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel