Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Insändare,REPORTAGE.

 

Jag tycker att den anvisning är otillräcklig om hur man skyddar sig?

Det saknas mycket fakta för att ha förtroende för rättväsendet vad menas med hjälplig?

Du dig: Det är som bara påminnas att det finns elände, då alt det på en vacker sent sommar dag, nästan när ingen läser tidningen.

 Man tycker att det är elak menat, om man inte gör skillnad mellan helger nyheter och aldaglig allmänfara information/Till hushåll. m.m.      

Ofta ligornas bulvaner tiggerskor sätter sig under bankautomaten eller intill halv meter, där man kan inte röra på sig, man kan inte lämna en kasse till sin fot som har med sig, utan att bli besiktigat av dessa människor, som hämtades hit för att manipulera Svea riket val röster!

Fasan äcklig och ohygienisk man måste leva i Sverige!

 

Män brukar sitta två och två i buskar och observera människor som tar pengar ut, ibland kortet går säg, och tiggerska ses petar på bankautomat,

deras män bli mycket arga på dem när hämtar inte pengar till kvällen, orsak till skilsmässa om en romsk kvinna kan inte göra svart magi konster(förviring) för den andra ras.

 

Varför svenska polis inte förbjuder tiggeri och koparstölder, sabotage och andra elaka förtryck av EU migranter som vill undervisa, trakasseras lära oss livets hemläxa?

Men det är, Det är en manöver!

Det är taktik!

I deras länder måste integrera sig civiliserad och jobba som alla andra och betala böter för antisociala beteende.

 Medan Sverige vill förstora för dessa länder, integrera sina primitiva medborgare!

Det är lättare att lyfta socialbidraget på tre månader i taget och då köpa sig en biljett och resa till andra länder deltar i politiken, jag det just menar jag

Tiggarna, är våra beslutfattare: Från koja till slott!

 

Företiden år 2000 svenska folket hade en spargris till Jul för svenska barn i den goda anda sparande syfte.

 

 Nu har man en tiggerska som visar tuttar till pappalediga män och sträcker bägare och papperslappar, om så önskar sig yngre personer med barn på promenader, eller du vet i källare där man får skrika när blir klippt och hård knullat i förnedrig med frugan och bebisen bar går inte mer göra så.  

Vilket svensk man har inte fantaserat att få lyfta upp på en romskkvinna kjol?

 

Så medan svensk kvinna är ute på jobba sig idel, pappalediga män fjantar sig med yngre flickor i allas åsyn på lekplatser... 

 

Jag tycker att en del av poliskåren går i maskopi med ligorna,

jag kan rumänska ganska bra och bara konstatera att dem som är ansvariga med kriminell aktivitet är med i kombination på notorna med ligorna; det är bara så, små fragment av samtal säger mig det.

 

”Vänligen det är bara mellan mig och dig” man slutar inte på det viset ett samtal, mellan en polis med en unionens Aura urlakar.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19485706.ab

  

 

  
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-06 19:20Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP